Langesund Vracht Ferry Haven

kaart
 • Langesund
  Vergelijk tijden en prijzen voor Langesund

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Langesund
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Langesund
  Ontdek veerboten van en naar Langesund

  Vind de beste tarieven op AFerry

Langesund Routes

 • Hirtshals tot Langesund / Langesund tot Hirtshals
  5 overtochten per week
  4 uur 30 min

Speciale aanbieding

De haven van Grenland, eigendom van de gemeenten van Skien, Porsgrunn en Bamble, ligt 160 kilometer ten zuidwesten van Oslo in de Telemark provincie in het zuidoosten van Noorwegen. De haven van Grenland beheert vier moderne en efficiënte terminals - Brevik, Langesund, Porsgrunn en Skien die in staat zijn om bijna elk soort lading van stukgoed tot, droge bulk, aardolieproducten, Lo-Lo, Ro-Ro, Ro-Pax en vloeibaar gas te verwerken.

De havens hebben goede capaciteit op de kades, wegen en spoorwegen, die een vlotte en snelle overdracht van goederen verzorgen. Vanaf juli 2013 is Langesund een nieuwe aanloophaven voor Fjord Line en biedt deze een dagelijkse dienst naar Hirtshals aan.

Langesund Ferry haven faciliteiten

De haven van Langesund heeft onder andere een frisdrank-en snackautomaat en toiletten (gelegen op de eerste verdieping en daarbuiten). Hoewel er geen geldautomaat in de haven is, kan men gebruik maken van een pinautomaat zodra je aan boord van de Fjord Line ferry bent.


Wegverkeer naar Langesund haven

Als u in de winter vertrekt, raden wij u aan wegen en weersinformatie, alsmede de geldende voorschriften voor uw auto banden te controleren.

If you drive E18 follow the signs towards Langesund / DK

From the east (Oslo): Take the E18 southbound Take exit 51 toward Langesund Follow Highway Rv354 and signs for Langesund/Grenland Havn

From the south (Kristiansand): Take the E18 towards Oslo Follow E18 until exit 51 toward Langesund Follow Highway Rv354 and signs for Langesund/Grenland Havn

Langesund Kaart

Bekijk map

Havenadres

Fjord Line

Langesund Port, Langesund, End of Route 352, Norway

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen