Vracht Veerboten naar Noorwegen

kaart
  • Noorwegen veerboten
    Noorwegen veerboten

    Zie de beste prijzen die onze klanten onlangs hebben ontdekt

Veerboot routes naar Noorwegen

Speciale aanbieding

Noorwegen is het meest noordelijke land in Europa en is de thuisbasis van een bevolking van minder dan 5.000.000. Het land deelt een lange landgrens met Zweden naar het oosten, maar de meest noordelijke regio van Noorwegen grenst aan beide Finland en Rusland. De hoofdstad is Oslo. Noorwegen profiteert van uitgebreide natuurlijke hulpbronnen, zoals aardgas, aardolie en mineralen. Ze geniet ook een gezonde houten visindustrie.

Er is een vrachtdienst dat linkt Noorwegen met het Verenigd Koninkrijk. De DFDS Torline dienst werkt een keer per week roterend tussen Brevik & Immingham. Noorwegen is verbonden met haar grootste buurland Zweden met een regelmatige dienst tussen Sandefjord en Strömstad. Er zijn ook verschillende routes die Noorwegen met Denemarken verbindt, zoals die van beide Larvik en Kristiansand naar Hirtshals en van Oslo naar Frederikshavn en Kopenhagen. Er is ook een verbinding van Oslo naar Kiel in Duitsland.

De diensten van Noorwegen naar Zweden, Denemarken en Duitsland voorzien van een combinatie van beide toeristen en vrachtverkeer.

Laatste prijzen

Traject prijs Details tarief
Hirtshals - Larvik
(Color Line)
€ 419
  • Geboekt: zondag 28 maart 2021
  • Reizen: zondag 18 juli 2021 - donderdag 22 juli 2021
  • Auto + 2

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen