Bergen Vracht Ferry Haven

kaart
 • Bergen
  Vergelijk tijden en prijzen voor Bergen

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Bergen
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Bergen
  Ontdek veerboten van en naar Bergen

  Vind de beste tarieven op AFerry

Bergen Routes

 • Hirtshals tot Bergen / Bergen tot Hirtshals
  5 overtochten per week
  16 uur 30 min

Speciale aanbieding

Bergen is de tweede grootste stad van Noorwegen en ligt aan de westkust van het land, in de provincie Hordaland. Evenals het aanbieden van passagiers-en vrachtvervoer naar Denemarken, is de haven van Bergen ook een gevestigde, grote capaciteit cruisehaven en de toegangspoort tot de beroemde fjorden. De haven van Bergen heeft een gevarieerde economie, maar toch dragen visserij, scheepsbouw en aanverwante industrieën een groot deel bij aan haar inkomsten.

Bergen Ferry Haven Faciliteiten

De faciliteiten van Bergen Haven zijn onder andere een frisdrank automaat, bagagekluizen en toiletten. Hoewel er geen geldautomaat in de haven aanwezig is, kan men geld opnemen zodra je aan boord van de Fjord Line ferry bent.


Wegverkeer naar Bergen Ferry haven

Als u in de winter vertrekt, raden wij u aan wegen en weersinformatie, alsmede de geldende voorschriften voor uw auto banden te controleren.

Bij het reizen naar de haven, de snelste route van Oslo naar Bergen is de route RV7: Oslo, Gol en Eidfjord naar Bergen. Alternatief: volg de E16 en rijdt door de langste tunnel ter wereld, dat is de Lærdalstunnel. Van Oslo naar Honefoss, dan Leira, Fagerness, Laerdalsoyri, Aurland, rijdt door de Lærdalstunnelen richting Gudvangen en volg dan de borden naar Bergen.

Bergen Kaart

Bekijk map

Havenadres

Fjord Line

Nøstegaten 30, 5010 Bergen,Hurtigruteterminalen, Norway

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen