Wightlink Ferries Vracht

kaart
 • Boek Wightlink Ferries snel en gemakkelijk
  Boek Wightlink Ferries snel en gemakkelijk

  Boeken is altijd eenvoudig met AFerry

 • Wightlink Ferries Vracht
  Wightlink Ferries Vracht

  Boek uw vracht voertuig op een veerboot naar het Isle of Wight met Wightlink.

 • Wightlink Ferries Vracht
  Wightlink Ferries Vracht

  Boek uw vracht voertuig op een veerboot naar het Isle of Wight met Wightlink.

Ophalen prijsopgave

U kunt AferryVracht gebruiken om Wightlink vracht veerboten te boeken waarbij twee cross-Solent routes, Portsmouth dienen - Fishbourne en Lymington-Yarmouth. U kunt online boeken of bel ons vandaag nog om te spreken met onze toegewijde meertalige medewerkers. Hieronder vindt u Wightlink Ferries zeil informatie en ferry tijden om aan uw eisen te voldoen.

Overzicht

Check-in informatie

Voetpassagiers worden geadviseerd uiterlijk 15 minuten voor vertrek de tickets op te halen en aan boord te gaan. Alle andere passagiers dienen uiterlijk 30 minuten voor vertrek in te checken en niet eerder dan een uur voor vertrek.

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

Busjes - Mag ik hiermee reizen als vracht?

Met Wightlink, moeten alle prive-gebruik bestelauto's van meer dan 4,6 m in de lengte worden geboekt als vracht. Als u commerciële goederen vervoert moet u boeken als vracht, ongeacht de lengte. Als uw busje onder 4,6 m is en u geen handelsgoederen vervoert, kunt u terecht op onze passagier website Wightlink Ferries pagina

Bestuurders inbegrepen in de prijs
Prijs is inclusief 1 bestuurder
Gevaarlijke lading
Gevaarlijke lading kan worden uitgevoerd, neem dan contact met ons op voor meer informatie, onder vermelding van het VN nummer, klasse en verpakkingsgroep.
Onbegeleide vracht
Niet geaccepteerd
Brandstoftoeslagen
Momenteel niet van toepassing
Ander
Prijzen online zijn alleen geldig voor retour boekingen. Als u een enkele reis heeft geboekt neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Afwijkende voertuigen moeten worden doorverwezen