Weymouth Vracht Veerboot Haven

kaart
 • Weymouth
  Vergelijk tijden en prijzen voor Weymouth

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Weymouth
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Weymouth
  Ontdek veerboten van en naar Weymouth

  Vind de beste tarieven op AFerry

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Weymouth is een stad in Dorset, Engeland, gelegen aan een beschutte baai aan de monding van de rivier de Wey op het Engels Kanaal kust. De stad is acht mijl ten zuiden van Dorchester, en vijf mijl ten noorden van de Isle of Portland. Weymouth haven is gelegen in het centrum van de stad. In de 20e eeuw, was Weymouth een bulk importeur van kunstmest, en tegenwoordig is de haven nog steeds gecommitteerd aan commerciële schepen en onderhoudt het status als een cargo handling poort.

Speciale aanbieding

Weymouth veerhaven faciliteiten

Havenfaciliteiten zijn beperkt tot een kleine winkel, waar snacks en kranten te vinden zijn.


Vervoer naar Weymouth Veerboot haven over de weg

Weymouth is 8 mijl ten zuiden van Dorchester op de A354. Volg de borden naar Veerboten /veerhaven, die aan de linkerkant. Weymouth kan ook van de A35 bij Poole worden benaderd door het volgen van de A351, vervolgens de A352, en dan eindelijk de A353 in het centrum van de stad.

Weymouth Kaart

Bekijk map

Havenadres

Condor Ferries

The Quay, Weymouth, Dorset, DT4 8DX, United Kingdom