Warrenpoint Vracht Veerboot Haven

kaart
 • Warrenpoint
  Vergelijk tijden en prijzen voor Warrenpoint

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Warrenpoint
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Warrenpoint
  Ontdek veerboten van en naar Warrenpoint

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Warrenpoint is gelegen aan de oostkust van Ierland op de grens van Noord-Ierland en de Republiek Ierland. U kunt vracht ferry services naar Heysham van Warrenpoint boeken met SEATRUCK Ferries.

De oorspronkelijke haven van Warrenpoint werd gebouwd in de late jaren 1770. In 1919 werd het verkocht aan John Kelly en Zonen die bleven bij de haven werken tot 1971 toen het werd verkocht aan Warrenpoint Havendiensten. De haven werd aanzienlijk uitgebreid met een initiële investering van ongeveer £6.700.000 aan de moderne haven van Warrenpoint.The haven heeft uitstekende verbindingen naar de grote bevolkingscentra van Ierland en heeft geprofiteerd van de gunstige geografische ligging de handel te ontwikkelen creëren van en naar zowel het noorden en zuiden van Ierland.

Vervoer naar Warrenpoint veerhaven

Warrenpoint - Vanuit het noorden

Newry centrum linksaf bij de rotonde en volg de borden voor Warrenpoint. Bij aankomst in Warrenpoint rechtsaf de belangrijkste haven ingang, is de SEATRUCK Ferries kantoor direct te vinden.

Warrenpoint - Vanuit het zuiden

Laat de belangrijkste Dublin - Belfast weg aan de zuidkant van de Newry bypass. In Newry centrum rechtsaf bij de rotonde en volg de borden voor Warrenpoint. Bij aankomst in Warrenpoint rechtsaf de belangrijkste haven ingang, is de SEATRUCK Ferries kantoor direct te vinden.


Nuttige informatie

Fotografische legitimatiebewijs (paspoort of rijbewijs) is vereist om de toegang tot de Warrenpoint Terminal krijgen.

Openingstijden - het kantoor is 24 uur per dag, zeven dagen per week geopend

Warrenpoint Kaart

Bekijk map

Havenadres

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen