Vracht Veerboten naar Zweden

kaart
 • Zweden veerboten
  Zweden veerboten

  Zie de beste prijzen die onze klanten onlangs hebben ontdekt

Veerboot routes naar Zweden

Speciale aanbieding

Gelegen in het hart van Scandinavië, Zweden heeft een oppervlakte van bijna 500.000 vierkante kilometer en heeft een bevolking geschat op 9.400.000. Ze deelt een landgrens met Noorwegen in het westen en met Finland in het noord-oosten. De Oresund Bridge, voltooid in 1999, verbindt nu Zweden met Denemarken. Haar maritieme grenzen omvatten Denemarken, Duitsland, Polen, Rusland, Litouwen, Letland en Estland.

Er is een vrachtdienst dat Zweden koppelt met het Verenigd Koninkrijk, een DFDS Seaways dienst werkend zes wekelijkse afvaarten in beide richtingen tussen Gothenburg en Immingham. Zweden is verbonden met Noorwegen met een regelmatige dienst tussen Strömstad en Sandefjord. Er zijn verschillende routes naar Denemarken, Göteborg - Frederikshavn, Varberg - Grenaa en Helsingborg - Helsingor. Zweden en Duitsland zijn met elkaar verbonden door de diensten van Trelleborg naar Travemünde, Rostock en Sassnitz, terwijl er een langere overtocht is van Göteborg naar Kiel.

Er zijn regelmatige diensten tussen Karlskrona en Gdynia (Polen), Ystad en Ronne (Bornholm), Karlshamn en Klaipeda (Litouwen), Stockholm en Riga (Letland) en, natuurlijk, veel diensten over de monding van de Botnische Golf naar Finland en de Åland-eilanden.

De meeste veerboten vervoeren een combinatie van zowel toeristen en vrachtverkeer.

Laatste prijzen

Traject prijs Details tarief
Gdynia - Karlskrona
(Stena Line)
€ 543
 • Geboekt: dinsdag 23 maart 2021
 • Reizen: woensdag 7 april 2021 (Enkele reis)
 • Minibus + 8
Rostock - Trelleborg
(Stena Line)
€ 53
 • Geboekt: donderdag 25 maart 2021
 • Reizen: zaterdag 17 april 2021 (Enkele reis)
 • Auto + 1
Swinoujscie - Ystad
(Unity Line)
€ 172
 • Geboekt: woensdag 31 maart 2021
 • Reizen: dinsdag 6 april 2021 (Enkele reis)
 • Auto + 1

Welke route?

Welke route ook, AferryVracht kan u scherpe prijzen en deals bij alle grote Britse en Europese Veerdienstmaatschappijen aanbieden.

U kunt deze pagina gebruiken om alle goederenvervoerders die varen naar Zweden, hun havens en routes, te bekijken of onze online boekingssysteem hierboven om alle routes van en naar Zweden te vergelijken.

Beheer uw boekingen

Als u al een boeking heeft gemaakt, vindt u contactgegevens op uw e-mail met bevestigingsbevestiging. Als alternatief kunt u zich aanmelden bij Mijn account om uw boekingen te bekijken, te wijzigen of te annuleren.

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen