Vracht Veerboten naar Wales

kaart
  • Vracht Veerboten naar Wales
    Vracht Veerboten naar Wales

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Veerboot routes naar Wales

Speciale aanbieding

Wales is een van de vier constituerende landen van het Verenigd Koninkrijk en deelt een landgrens alleen met Engeland. De grootste stad en de thuisbasis van de gedeconcentreerde Welsh Assembly is Cardiff. > Er zijn vier havens in Wales dat commerciële voertuigen veerdiensten vervoeren en een ieder is een toegangspoort tot de Republiek Ierland. Holyhead, op Anglesey, was het oorspronkelijke vertrekpunt voor fase rijtuigen reizen op de route van Londen naar Dublin. Er zijn nog steeds regelmatige afvaarten van Holyhead naar zowel de Dublin Port en de nabijgelegen Dun Daoghaire.

Verder naar het zuiden, exploiteert Stena Line een tweemaal daagse dienst tussen Fishguard en Rosslare in County Wexford, terwijl Irish Ferries ook een tweemaal dagelijkse dienst naar Rosslare maar van Pembroke Dock exploiteert . Ten slotte zijn er driemaal wekelijkse afvaarten in elke richting op het Fastnet Line-dienst verbindt met Swansea Cork, de tweede grootste stad van Ierland.

De meeste veerboten in Wales vervoeren een combinatie van zowel toeristen en vrachtverkeer, maar sommige hogesnelheidsvrachtvaartuigen vervoeren alleen toeristische voertuigen en kleine vrachtwagens.

Laatste prijzen

Traject prijs Details tarief
Dublin - Holyhead
(Stena Line)
€ 288
  • Geboekt: zaterdag 6 maart 2021
  • Reizen: dinsdag 6 april 2021 - dinsdag 27 april 2021
  • Auto + 1
Rosslare - Fishguard
(Stena Line)
€ 175
  • Geboekt: woensdag 24 maart 2021
  • Reizen: dinsdag 6 april 2021 (Enkele reis)
  • Auto + 1