Vracht Veerboten naar Schotland

kaart
 • Schotland veerboten
  Schotland veerboten

  Zie de beste prijzen die onze klanten onlangs hebben ontdekt

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Veerboot routes naar Schotland

Speciale aanbieding

Schotland is een van de vier constituerende landen van het Verenigd Koninkrijk en een landgrens deelt alleen met Engeland. De grootste stad van Schotland is Glasgow maar haar hoofdstad en de thuisbasis van het Schotse parlement is Edinburgh, gelegen aan de Firth of Forth.

Regelmatige veerdiensten varen uit Belfast in Noord-Ierland naar Stranraer terwijl er ook diensten varen van Larne naar Cairnryan en Troon. Vanaf de oostkant van Schotland is er een regelmatige vracht dienst alleen tussen Rosyth en Zeebrugge, terwijl Aberdeen de belangrijkste toegangspoort voor de levenslijn dienstverlening aan de Shetland-eilanden is. Veerboten naar de Orkney-eilanden vertrekken vanaf Scrabster, vlakbij de noordoostelijke puntje van Schotland of van Gills Bay.

De meeste veerboten varend naar Schotland voorzien van een combinatie van zowel toeristen en vrachtverkeer, maar sommige hogesnelheidsvrachtvaartuigen vervoeren alleen toeristische voertuigen en kleine vrachtwagens . De Rosyth - Zeebrugge link biedt niet een toeristische auto / passagiersdienst niet aan.

Laatste prijzen

Traject prijs Details tarief
Belfast - Cairnryan
(Stena Line)
€ 351
 • Geboekt: woensdag 17 maart 2021
 • Reizen: vrijdag 16 april 2021 - maandag 19 april 2021
 • Auto + 1
Larne - Cairnryan
(P&O Ferries)
€ 138
 • Geboekt: dinsdag 23 maart 2021
 • Reizen: zaterdag 27 maart 2021 (Enkele reis)
 • Bestelwagen + 1