Vracht Veerboten naar Orkney

kaart
 • Orkney veerboten
  Orkney veerboten

  Zie de beste prijzen die onze klanten onlangs hebben ontdekt

Ophalen prijsopgave

Veerboot routes naar Orkney

 • Veerboten van Schotland naar Orkney

  • Gills Bay - St Margarets Hope
   Pentland Ferries beheert ferry overtochten op de route Gills Bay - St Margarets Hope
   3-overtochten dagelijks
   Geef prijs aan
De Orkney-eilanden is een archipel dat ligt 16 kilometer (10 mijl) van de kust van Caithness in het noorden van Schotland. De Pentland Firth is de naam van de zeeweg gescheiden van het Schotse vasteland van de Orkney-eilanden. Een totaal van 20 eilanden zijn bewoond, hoewel veruit de meest bevolkte is Vasteland met 15.000 inwoners. De belangrijkste stad is Kirkwall.

Lifeline veerdiensten naar de Orkney-eilanden worden beheerd door Northlink Ferries tussen Scrabster (nabij Thurso) en Stromness, met maximaal drie afvaarten in elke richting elke dag. De overtocht duurt 90 minuten. Er zijn ook diensten van Aberdeen naar Kirkwall en verder naar Lerwick op de Shetland-eilanden.

De belangrijkste veerboot ten dienste van de Orkney-eilanden is de 2002 gebouwde M / V Hamnavoe , die een combinatie vervoert van beide toeristen en vrachtverkeer, maar ​​andere schepen vervoeren alleen vracht, zoals de 7600 ton tweeling M V Hildasay en M / V Helliar. Er is ook een dienst aangeboden door Pentland Ferries van Gills Bay naar St Margaret's Hope.

Speciale aanbieding

Laatste prijzen

Traject prijs Details tarief
Gills Bay - St Margarets Hope
(Pentland Ferries)
€ 242
 • Geboekt: maandag 30 december 2019
 • Reizen: zondag 10 mei 2020 - woensdag 13 mei 2020
 • Auto + 4