Vracht Veerboten naar Noord-Ierland

kaart
 • Vracht Veerboten naar Noord-Ierland
  Vracht Veerboten naar Noord-Ierland

Ophalen prijsopgave

Speciale aanbieding

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Veerboot routes naar Northern Ireland

 • Veerboten van Engeland naar Northern Ireland

  • Liverpool Birkenhead - Belfast
   1-overtochten dagelijks
   Geef prijs aan
 • Veerboten van Isle of Man  naar Northern Ireland

 • Veerboten van Schotland naar Northern Ireland

  • Cairnryan - Belfast
   5-overtochten dagelijks
   Geef prijs aan
  • Cairnryan - Larne
   6-overtochten dagelijks
   Geef prijs aan
Het eiland Ierland ligt ten westen van Groot-Brittannië, gescheiden door de Ierse Zee. Het eiland is verdeeld tussen Noord-Ierland en Republiek Ierland, de voormalige afdekking is minder dan 20% van het eiland. Noord-Ierland is een van de vier constituerende landen van het Verenigd Koninkrijk en een landgrens deelt alleen met de Republiek Ierland. De hoofdstad is Belfast.

Geregelde veerdiensten naar beide Belfast en Larne, waarbij laatstgenoemde zich ten noorden van de hoofdstad. Er is regelmatig goederenvervoer in Belfast van zowel Liverpool en Stranraer. Larne is gekoppeld aan Schotland door de diensten naar Cairnryan en Troon. Er is ook een zomer seizoensgebonden verband tussen Belfast en Douglas, het Eiland Man, hoewel dit snelle vaartuig dienst is geschikt voor grotere vrachtwagens.

Anders dan op de service van Liverpool meeste veerboten varend naar Noord-Ierland voorzien van een combinatie van allebei toeristen en vrachtverkeer, maar sommige hogesnelheidsvrachtvaartuigen dragen toeristische voertuigen en slechts kleine vrachtwagens.