Vracht Ferries naar Frankrijk

kaart
 • Frankrijk veerboten
  Frankrijk veerboten

  Zie de beste prijzen die onze klanten onlangs hebben ontdekt

Veerboot routes naar Frankrijk

Speciale aanbieding

Frankrijk is de grootste West-Europese land met een bevolking van 66.000.000. Frankrijk deelt vasteland grenzen met België, Luxemburg, Duitsland, Zwitserland, Italië, Monaco, Spanje en Andorra. De drukste zeeweg in de wereld, het Engels Kanaal, scheidt Frankrijk van Engeland.

Er zijn vele ferry routes evenals de Kanaaltunnel die Frankrijk verbinden met Engeland. Veerboten van Frankrijk varen ook naar de Republiek Ierland en in de Golf van Biskaje van Saint Nazaire naar Gijon in Asturië, Spanje. Er zijn ook veerdiensten vanuit het zuiden van Frankrijk naar Corsica, Sardinië en over de Middellandse Zee naar Tunesië.

De meeste veerboten vervoeren een combinatie van zowel toeristen en vrachtverkeer, maar sommige zijn gewijd aan het vervoer van alleen vracht verkeer. Sommige diensten worden ook bediend door catamarans en andere high-speed sleepboten die niet alle soorten vrachtwagens kunnen accepteren .

Laatste prijzen

Traject prijs Details tarief
Dover - Calais
(P&O Ferries)
€ 234
 • Geboekt: woensdag 31 maart 2021
 • Reizen: vrijdag 16 april 2021 (Enkele reis)
 • Auto + 2
Dover - Duinkerke
(DFDS)
€ 194
 • Geboekt: dinsdag 16 maart 2021
 • Reizen: vrijdag 23 juli 2021 - maandag 9 augustus 2021
 • Auto + 2
Dover - Calais
(DFDS)
€ 379
 • Geboekt: woensdag 24 maart 2021
 • Reizen: vrijdag 23 april 2021 - maandag 17 mei 2021
 • Auto + 2

Welke route?

Welke route ook, AferryVracht kan u scherpe prijzen en deals bij alle grote Britse en Europese Veerdienstmaatschappijen aanbieden.

U kunt deze pagina gebruiken om alle goederenvervoerders te bekijken in Frankrijk, hun havens en routes, of gebruik maken van onze online boekingssysteem hierboven om alle routes te vergelijken met en uit Frankrijk en de binnenlandse diensten (zoals die naar Corsica).

Beheer uw boekingen

Als u al een boeking heeft gemaakt, vindt u contactgegevens op uw e-mail met bevestigingsbevestiging. Als alternatief kunt u zich aanmelden bij Mijn account om uw boekingen te bekijken, te wijzigen of te annuleren.


Handige informatie

Frankrijk heeft meer dan 9000km (5600 mijl) van snelwegen (autoroutes), waarvan sommige gratis zijn, terwijl anderen tol-wegen zijn

Er is meer dan 28.500 km (17.700 mijl) van nationale wegen. Snelwegen zijn voorzien van de prefix A en nationale wegen N.

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen