Vracht Ferries naar België

kaart
  • Belgie veerboten
    Belgie veerboten

    Zie de beste prijzen die onze klanten onlangs hebben ontdekt

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

België heeft een bevolking van ongeveer 11.000.000 en omvat ongeveer 30.000 vierkante kilometer. Het land deelt landgrenzen met Frankrijk in het westen, met Luxemburg op het zuiden en met Duitsland en Nederland naar het oosten. Ongebruikelijk, is België's hoofdstad Brussel noch gelegen aan de kust of op een natuurlijke waterweg. Brussel is de thuisbasis van het hoofdkwartier van de Europese Unie.

Hoewel België's tweede stad Antwerpen een enorme scheepvaart-poort is, zijn de belangrijkste ferry havens gevestigd in Oostende en Zeebrugge. Zeebrugge ziet geregelde diensten over de Noordzee uit de Engels havens van Hull, Purfleet, Killingholme en Portsmouth, en de Spaanse haven van Bilbao en de Schotse haven van Rosyth, gelegen in de schaduw van de beroemde Forth Railway Bridge. Deze veerboten dragen een combinatie van zowel toeristen en vrachtverkeer.