Oresund Brug

Oresundsbron
kaart
 • Oresund Brug
  Oresund Brug

U kunt AferryVracht gebruiken om vooraf de tol voor bestelwagens en bakwagens te betalen voor de Oresundsbrug.

De Oresund brug is de langste gecombineerde weg -en spoorbrug in Europa , en verbindt twee grote stedelijke gebieden : Kopenhagen , de Deense hoofdstad , en de grote Zweedse stad Malmö . Ongeveer 16 km lang , is de brug een weg-en spoorverbinding dat bestaat uit drie delen , een brug , een kunstmatig eiland en een tunnel .

De brug loopt van de Zweedse kust, en is goed voor de helft van de lengte van de link , op de brug van de snelweg en de spoorlijn run op aparte niveaus , het autoverkeer op het bovendek en het spoor op het benedendek .

Aangesloten op de brug en de tunnel is het kunstmatige eiland van Peberholm , het eiland werd gebouwd om het verkeer mogelijk te maken van de brug naar de tunnel . Op dit punt verandert het verkeer van het lopen op twee niveaus naar een niveau, de spoorlijn loopt langs de snelweg .

Vanaf Peberholm , is de afgezonken tunnel 4 km lang links naar het Deense eiland Amager .

Overzicht

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

Oresundsbron Routes

  Bestuurders inbegrepen in de prijs
  Prijs is gebaseerd per voertuig, niet op bestuurder.
  Gevaarlijke lading
  Gevaarlijke lading kan over de brug vervoerd worden zonder extra kosten. Echter, om de veiligheid van andere weggebruikers te waarborgen gelden bepaalde beperkingen. Neem contact met ons op voor meer informatie met vermelding van het UN-nummer, klasse en Packaging Group.
  Uitzonderlijk vervoer
  Geaccepteerd, maar onderworpen aan speciale voorwaarden en zal een toeslag worden betaald. Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Vanwege de hoogte in de tunnel, kunnen voertuigen hoger dan 4,5 m of breder dan 7m geen gebruik maken van de Oresund Link.

  Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

  Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen