Lubeck Vracht Ferry Haven

kaart
 • Lubeck
  Vergelijk tijden en prijzen voor Lubeck

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Lubeck
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Lubeck
  Ontdek veerboten van en naar Lubeck

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Lübeck is de grootste haven van de Oostzee in Duitsland, het verwerkt 27 miljoen ton vracht per jaar. De poort verzorgt meer dan 100 vertrekken per week naar Scandinavië, Finland, Rusland, als ook naar de VS. Het distributie-en logistiek centrum is sterk gespecialiseerd in papier-en bosproducten. Ook trucks en trailers, containers, stukgoed en bulk cargo worden behandeld.

De grootste terminal operator is de Lübecker Hafen-Gesellschaft, die vier cargo-handling terminals exploiteert. Een van deze is de Terminal Scandinavienkai, Europa's grootste ferry terminal, die negen ligplaatsen en meer dan 90 aankomsten en vertrekken per week heeft. Naast de cargo-afhandeling, vervoert de haven ongeveer 350.000 Oostzee passagiers.

Wegverkeer naar Lubeck Ferry haven

Finnlines:

Volg de A1 richting Travemünde, neem de afslag Lübeck-Siems richting CTL?LK /SLK. Blijf op de rechter rijstrook en neem de eerste afslag rechts.

Rijd niet door de tunnel. Bij de volgende kruising gaat u linksaf richting de Siemser Landstrasse. Volg deze weg (de naam verandert in Seeland-strasse).

De Lehmannkai 2 terminal en het havenkantoor bevinden zich aan de rechterkant en worden op de borden aangegeven.

Lubeck Kaart

Bekijk map

Havenadres

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen