Liverpool Vracht Ferry Haven

kaart
 • Liverpool
  Vergelijk tijden en prijzen voor Liverpool

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Liverpool
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Liverpool
  Ontdek veerboten van en naar Liverpool

  Vind de beste tarieven op AFerry

Liverpool Routes

Speciale aanbieding

De enorme vrachthaven van Liverpool, eigendom van Peel Holdings, is een van de belangrijkste lading havens in het Verenigd Koninkrijk en heeft betrekking op de beide oevers van de rivier de Mersey in Liverpool en Birkenhead. De commerciële haven verwerkt meer dan 30 miljoen ton vracht per jaar, waaronder een derde van alle goederen welke worden vervoerd tussen Groot-Brittannië en Ierland.

Liverpool Ferry Haven Faciliteiten

De bouw van de £30m Twelve Quays River Terminal in Birkenhead bevat een cafetaria met lounge, check-in hal, overdekte check-in gebieden voor zowel auto's en vrachtwagens, en een aparte rustruimte met douche faciliteiten voor vrachtwagenchauffeurs.


Wegverkeer naar Liverpool Ferry haven

Liverpool vrachtterminal bevind zich binnen Liverpool Freeport. Ga door de Freeport politie entree beveiliging, en neem de eerste links. De terminal is ongeveer een kilometer verderop aan de rechterkant. Sla rechtsaf, volg de borden langs de voorkant van de terminal gebouwen naar waar de passagiers inchecken.

Vanaf Liverpool City Centre volg A565 richting Bootle. Neem de afslag naar Liverpool Freeport. Vanuit andere gebieden gebruikt u de M57 of M58 en volg de borden "All Docks 'op de A5036. Volg de A5036 voor ongeveer 2 km tot u bij een rotonde komt voorzien van een viaduct en volg de borden richting Crosby/Liverpool Freeport.


Praktische Informatie

Mersey Havenbedrijf.

Liverpool Kaart

Bekijk map

Havenadres

P&O Ferries

Gladstone Branch Dock No.3, Liverpool Freeport, Bootle, Merseyside, L20 1BG. For sat navs, please use: L20 1BG BOOTLE (Liverpool/Dublin ferry), England

Isle of Man Steam Packet

Isle of Man Steam Packet Company, Landing Stage Terminal, Off St Nicholas Place, Princes Parade, Liverpool, L3 1DL, England

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen