Liepaja Vracht Ferry Haven

kaart
 • Liepaja
  Vergelijk tijden en prijzen voor Liepaja

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Liepaja
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Liepaja
  Ontdek veerboten van en naar Liepaja

  Vind de beste tarieven op AFerry

Liepaja Routes

 • Travemünde tot Liepaja / Liepaja tot Travemünde
  5 overtochten per week
  20 uur 30 min

Speciale aanbieding

Liepaja ligt in Letland op het zuidwesten, aan de westelijke kust van de Baltische Zee, 223 km van Riga. De haven van Liepaja is de derde grootste haven in Letland.

Wat voorheen de Sovjet westkust marinebasis was, is nu de haven van Liepaja die uitgegroeid is tot een belangrijk internationaal knooppunt ter behandeling van de uitwisseling van goederen tussen Oost-en West-Europese landen. In de afgelopen tien jaar is het grondgebied van de haven getransformeerd met de bouw van goederenopslagruimten, een modern douane-entrepot en cargo-handling terminals. Het gebied van de Liepaja poort ligt momenteel op het grondgebied van de Special Economic Zone (SEZ), deze geeft fiscale tegemoetkomingen en andere voordelen aan bedrijven die daar hun services vestigen.

Wegverkeer naar Liepaja haven

Twee belangrijke snelwegen, de A9 en de A11, verbinden de stad en haar haven. De A9 leidt u in noord-westelijke richting naar Riga en centraal Letland en de A11 leidt zuidwaarts naar de grens met Litouwen en de enige havenstad Klaipeda. De veerhaven staat duidelijk aangegeven vanaf het stadscentrum.

Liepaja Kaart

Bekijk map

Havenadres

Stena Line

Brivosta 46 piers, Liepaja, LV-3405, Latvia

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen