Killingholme Vracht Ferry Haven

kaart
 • Killingholme
  Vergelijk tijden en prijzen voor Killingholme

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Killingholme
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Killingholme
  Ontdek veerboten van en naar Killingholme

  Vind de beste tarieven op AFerry

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

De Humber Sea Terminal in Killingholme is ideaal gelegen aan de zuidelijke oever van het Humber-estuarium, binnen handbereik van het snelweg netwerk. De Humber Sea Terminal heeft zwaar geïnvesteerd in de ontwikkeling van de faciliteiten voor ro-ro-verkeer, het verbeteren van toegangswegen, het verstrekken van 6 gebouwde ligplaatsen die gebruikt kunnen worden op een 24-uurs basis en een veilige verbinding met digitale CCTV en omheiningen bieden.

Speciale aanbieding

Killingholme Ferry Haven Faciliteiten

Er zijn een lounge, douches en een snackbar beschikbaar voor vrachtwagenchauffeurs.


Wegverkeer naar Killingholme haven

Van de M180 neemt u de afslag naar de A180, daarna bij de Brocklesby Interchange tak linksaf de A160 (borden Immingham) op. Reis langs de A160 (Humber Road) en volg de borden voor Immingham Dock West Gate. Sla linksaf Rosper naar Road, vervolgens rechtsaf naar Clough Lane (bewegwijzerd Humber Sea Terminal).


Praktische Informatie

Begeleide voertuigen kunnen inchecken tot 12 uur voor vertrek, niet-begeleide voertuigen kunnen voor maximaal 3 dagen kosteloos worden geparkeerd na aankomst in Killingholme, niet-begeleide voertuigen dienen 24 uur voor vertrek te zijn ingecheckt.

Killingholme Kaart

Bekijk map

Havenadres

Cobelfret

Humber Sea Terminal, Clough Lane, Killingholme, DN40 3JS, United Kingdom