Cuxhaven Vracht Ferry Haven

kaart
 • Cuxhaven
  Vergelijk tijden en prijzen voor Cuxhaven

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Cuxhaven
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Cuxhaven
  Ontdek veerboten van en naar Cuxhaven

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Cuxhaven is een havenstad in Duitsland in de deelstaat Niedersachsen, en gelegen aan de westzijde van de monding van de Elbe, 80 km ten noordwesten van Hamburg. De Cuxhaven vracht ferry haven is een belangrijke handelspartner link voor Duitsland, een commerciële veerboot verbindt de haven met Immingham in Engeland.

Cuxhaven Ferry Haven Faciliteiten

De faciliteiten van Cuxhaven haven zijn niet uitgebreid,een supermarkt en een aantal automaten verkopen warme en koude versnaperingen.


Wegverkeer naar Cuxhaven Ferry Haven

Vanuit het noorden: Als u reist vanaf het Flensburg gebied, neemt u de A7 richting het zuiden, afslag Hamburg / Heimfeld die overgaat in de Cuxhavener Strasse, deze gaat over in de B73 en vervolgens komt u door de steden Buxtehude en Stade. Deze weg brengt u helemaal naar Cuxhaven. Bij de eerste rotonde neemt u de weg genaamd England Ferry / Harwich. Volg de weg voor 2,3 km en welke overgaat in Lubbert Strasse waar u de Hapag Halle / DFDS Seaways Terminal vindt u na ongeveer 1,7 km.

Indien u uit de richting van Lübeck komt, neem de A1 tot u het Bremer Kreuz (snelweg kruising bij Bremen) bereikt, en sla daarna af naar de A27 die u rechtstreeks naar Cuxhaven brengt. Volg de aanwijzingen zoals hierboven.

Indien u wenst om de Elbe te oversteken per veerboot, ga dan via de A23 vanuit het zuiden, neem de B431 bij Elmshom in de richting van Glückestadt waar u de veerboot kunt nemen naar Wischafen. Volg de borden naar Cuxhaven, en volg vervolgens de aanwijzingen zoals hierboven.

Zuiden: Volg de borden naar de A1 of A7 totdat u het Bremer Kreuz bereikt, volg dan de borden naar de A27. Blijf op deze weg die u helemaal naar Cuxhaven brengt, volg dan de aanwijzingen zoals hierboven.


Prakitsche Informatie

Cuxhaven Havenbedrijf.

Cuxhaven Kaart

Bekijk map

Havenadres

Elb Link

Albert-Ballin-Platz 3, Cuxhaven, 27472, Germany

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen