Almeria Vracht Ferry Haven

kaart
 • Almeria
  Vergelijk tijden en prijzen voor Almeria

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Almeria
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Almeria
  Ontdek veerboten van en naar Almeria

  Vind de beste tarieven op AFerry

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Almeria Routes

Aan de oostelijke rand van Andalusië ligt de provincie Almeria. Almeria stad is een prettige en grotendeels moderne stad en heeft een schat aan geschiedenis te bieden, een goede selectie van galerijen, musea en winkels is er te vinden. Vele gebieden hebben een sterke Afrikaanse invloed.

Feniciërs, Grieken en Carthagers gebruikten de verankering van Almeria voor de commerciële handel. De haven van Almeria, zoals wij deze nu kennen, werd gepland en gebouwd in de 19e eeuw. De werken begonnen in 1847 en werden voltooid in 1908.

Speciale aanbieding

Almeria Ferry Haven Faciliteiten

Winkels, toiletten en automaten.


Wegverkeer naar Almeria Veerboot haven

De haven van Almería ligt op 3 kilometer van de afslag 438 op de E15/N340 'Middellandse Highway', die Barcelona verbindt met Malaga, via Valencia, Alicante en Almería. De afslag wordt duidelijk aangegeven als 'Puerto'. Deze toegang tot de vracht haven vermijdt u de stad Almería.

Almeria Kaart

Bekijk map

Havenadres

Balearia

Puerto de Almeria, 04002, Spain

Naviera Armas

Puerto de Almeria, 04002, Spain

Trasmediterranea

Est. Marítima s/n, C.P. 04002, Spain