Alcudia Vracht Veerboot Haven

kaart
 • Alcudia
  Vergelijk tijden en prijzen voor Alcudia

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Alcudia
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Alcudia
  Ontdek veerboten van en naar Alcudia

  Vind de beste tarieven op AFerry

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Alcudia Routes

 • Barcelona tot Alcudia / Alcudia tot Barcelona
  6 overtochten per week
  6 uur
 • Toulon tot Alcudia / Alcudia tot Toulon
  onregelmatige overtochten
  10 uur 30 min

De vracht ferry haven van Alcudia ligt aan de noordoostkust van Mallorca aan het westelijke uiteinde van de prachtige baai van Alcudia. Het is een klein stadje met 5.400 inwoners en moet niet verward worden met de moderne badplaats 3 km naar het zuiden. Het heeft een fascinerende en turbulente geschiedenis. Met een natuurlijke haven, vestigden de Feniciërs en Grieken zich hier en de Romeinen maakten het hun commerciële kapitaal in de 2e eeuw voor Christus. De Spanjaarden versterkten de stad in de 12e eeuw en de massieve stadsmuren dateren uit dit tijdperk. Vandaag hebben bezoekers alleen toegang tot de smalle straatjes van de oude stad door een van de twee poorten, die bewaakt worden door grote torens.

Speciale aanbieding

Alcudia Ferry Haven Faciliteiten

Parkeren is mogelijk bij de veerhaven voor zowel korte als lange verblijven, met speciaal aangewezen gebieden beschikbaar voor mensen met een handicap.


Wegverkeer naar Alcudia Veerboot haven

Bij binnenkomst van Alcudia, volgt u de borden naar de C-713 richting Alcanada. Verder langs de C-713, bevindt u zich na 5,5 kilometer bij een rotonde. Verder langs de C-713, die dan na ongeveer 1,5 kilometer na de rotonde overgaat in de C-712. Volg deze weg tot u bij een rotonde komt waar de haven wordt aangegeven.

Alcudia Kaart

Bekijk map

Havenadres

Balearia

Carrer del Moll Comercial, 07410 Alcúdia, Spain

Corsica-Sardinia Ferries

Carrer del Moll Comercial, 07410, Alcúdia, Spain

Trasmediterranea

Carrer del Moll Comercial, 07410, Alcúdia, Spain