Aberdeen Vracht Veerboot Haven

kaart
 • Aberdeen
  Vergelijk tijden en prijzen voor Aberdeen

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Aberdeen
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Aberdeen
  Ontdek veerboten van en naar Aberdeen

  Vind de beste tarieven op AFerry

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

De Aberdeen veerhaven is een haven van wereldklasse waar jaarlijks wordt omggeaan met ongeveer 5 miljoen ton goederen, ter waarde van circa 1,5 miljard euro, voor een breed scala van industrieën. Het dient als de belangrijkste vasteland haven voor vracht, passagiers, voertuigen en vee diensten naar Orkney en Shetland met veerboten vertrekken die bijna iedere dag vanuit Aberdeen vertrekken.

De Aberdeen Ferry Terminal ligt in de historische stad van Aberdeen op de Noord-Oostkust van Schotland met uitstekende verbindingen via de weg en het spoor.

Speciale aanbieding

Aberdeen Ferry Haven faciliteiten

De faciliteiten van de Aberdeen Ferry Terminal zijn beperkt, alhoewel er wel informatie met betrekking tot verkoop van tickets wordt verstrekt en er een warme en koude drankenautomaat en een telefooncel te vinden zijn.

Aberdeen Kaart

Bekijk map

Havenadres

NorthLink

Jamieson's Quay, Aberdeen, AB11 5NP, Scotland