Vracht Ferries naar Albanië

kaart
 • Albanie veerboten
  Albanie veerboten

  Zie de beste prijzen die onze klanten onlangs hebben ontdekt

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Veerboot routes naar Albanie

Speciale aanbieding

Albanië is een land in Zuidoost-Europa. Het heeft een kust aan de Adriatische Zee in het westen, en op de Ionische Zee in het zuidwesten. Het is minder dan 45 mijl van Italië, over de Straat van Otranto die de Adriatische Zee verbindt met de Ionische Zee.

Albanië heeft een afwisselend landschap met bergen, bossen, stranden en meren.

Sinds wegennet zijn de Albanië 2000 zijn verbeterd, de meeste van de grote wegen die de belangrijkste steden koppelen zijn opgewaardeerd met nieuwe single rijbanen. Er is een vierbaansweg die de havenstad Durrës met Tirana , Vlorë, en gedeeltelijk Kukës verbindt. Sommige van de meer landelijke wegen zijn echter nog steeds in slechte staat en dit zal veranderd moeten worden, vaak is er geen straat verlichting, zodat bestuurders voorzichtig bij het reizen 's nachts voorzichtig moeten zijn vanwege de risico's van ongemarkeerde wegwerkzaamheden, kuilen en onverlichte voertuigen.

Sinds 2000 is de wegennet in Albanië verbeterd, de meeste van de grote wegen die de belangrijkste steden koppelen zijn opgewaardeerd met nieuwe single rijbanen. Er is een vierbaansweg die de havenstad Durrës met Tirana , Vlorë, en gedeeltelijk Kukës verbindt. Sommige van de meer landelijke wegen zijn echter nog steeds in slechte staat en dit zal veranderd moeten worden, vaak is er geen straat verlichting, zodat bestuurders bij het reizen 's nachts voorzichtig moeten zijn vanwege de risico's van ongemarkeerde wegwerkzaamheden, kuilen en onverlichte voertuigen.

Er is geen nationale systeemherstel, dus voertuigen moeten zelfvoorzienend zijn, het dragen van kleine reparatie apparatuur, waaronder krik, reservewiel, v-snaren, wisserbladen, lokale taalgids, EHBO-kit, water en 's nachts voedsel wanneer in afgelegen gebieden is aan te raden.

Albanië wordt gezegd dat het een snel veranderende land is met meer dan 73.000 Britse toeristen elk jaar Albanië werd gekozen als de nummer 1 bestemming in de lijst van tien beste landen om te bezoeken voor 2011 Lonely Planet's.

Laatste prijzen

Traject prijs Details tarief
Bari - Durres
(Ventouris Ferries)
€ 151
 • Geboekt: zaterdag 27 februari 2021
 • Reizen: maandag 21 juni 2021 (Enkele reis)
 • Auto + 1
Bari - Durres
(Grandi Navi Veloci)
€ 199
 • Geboekt: donderdag 11 maart 2021
 • Reizen: maandag 14 juni 2021 (Enkele reis)
 • Auto + 3