BornholmerFærgen Vracht

kaart
 • Boek Bornholmstrafikken snel en gemakkelijk
  Boek Bornholmstrafikken snel en gemakkelijk

  Boeken is altijd eenvoudig met AFerry

 • BornholmerFærgen Vracht
  BornholmerFærgen Vracht

  Boek BornholmerFærgen diensten voor uw bestelwagen, vrachtwagen of artic met AFerryVracht.

 • BornholmerFærgen Vracht
  BornholmerFærgen Vracht

  Boek BornholmerFærgen diensten voor uw bestelwagen, vrachtwagen of artic met AFerryVracht.

Ophalen prijsopgave

AFerryVracht biedt scherpe prijzen voor alle BornholmerFærgen routes. U kunt online boeken of bel ons vandaag nog om te spreken met onze toegewijde meertalige medewerkers. Hieronder vindt u BornholmerFærgen zeil informatie en ferry tijden om aan uw eisen te voldoen.

Overzicht

Check-in informatie

Alle passagiers dienen uiterlijk 20 minuten voor het vertrek van de ferry in te checken. Bornholmstrafikken gebruikt een geautomatiseerd incheck-systeem. Om hiervan gebruik te maken, heeft u uw Bornholmstrafikken referentie nummer nodig.

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

Busjes - Mag ik hiermee reizen als vracht?

Met BornholmerFærgen, alle prive-gebruik bestelauto's van meer dan 3500 kg of meer dan 6 meter in de lengte moet worden geboekt als vracht. Als u commerciële goederen vervoert moet u boeken als vracht, ongeacht de lengte/gewicht. Als uw busje onder 3500kg of minder dan 6m is en u geen handelsgoederen vervoert, kunt u terecht op onze passagier website BornholmerFærgen pagina

Bestuurders inbegrepen in de prijs
Prijs is inclusief 1 bestuurder
Cabine inbegrepen
Een ligplaats in een gedeelde hut tegen betaling (van Koge naar Ronne).
Gevaarlijke lading
Gevaarlijke lading kan worden uitgevoerd, neem dan contact met ons op voor meer informatie, onder vermelding van het VN nummer, klasse en verpakkingsgroep.
Onbegeleide vracht
geaccepteerd
Extra toeslagen
Voertuigen van meer dan 2,6 m breedte zal een toeslag over worden betaald )
Ander
Afwijkende voertuigen moeten worden doorverwezen. Het voertuig moet uitgerust zijn met sjorren hulpstukken om te worden bevestigd aan het schip

Video

Bornholmstrafikken YouTube Video

Aan boord bij BornholmerFærgen

Vrachtwagenchauffeurs kunnen worden verzekerd van een warm welkom aan boord van de BornholmerFærgen vloot van drie schepen.

Diensten omvatten winkels, lounges en een bistro waar ontbijt en een selectie van koude gerechten aangeboden wordt. Een ligplaats in een hut is ook beschikbaar voor vrachtwagenchauffeurs op bepaalde routes.


Reservering BornholmerFærgen met AFerryVracht is makkelijk! Ofwel boek online of bel onze vriendelijke, meertalige team vandaag op +44 (0) 844 576 0060